ISO 27001 TANÁCSADÁS ÉS FELMÉRÉS

ISO 27001 – Segítséget nyújtunk a hiányosságok felméréséhez és kiküszöböléséhez

Az MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabvány segítségével a szervezet egészét átfogó biztonsági menedzsmentet lehet megvalósítani. A nemzetközi szabvány kifejezetten a felhasználók részére készült, szinte mindenfajta vállalatnál fel lehet használni. Az Informatikai Biztonsági Irányítási Rendszer (IBIR) kiépítésével az információbiztonság olyan szervezett keretek közé kerül, amely segíti a gyakorlati megvalósulást. A 2013. évi L. tv. követelményeit az ISO 27001 kiegészíti, pontosítja, illetve kifejezetten elvárja a szervezet vezetőjétől, hogy alkossa meg és tartsa fenn a biztonságpolitikát az érintett társaságon belül.

A nemzetközi szabvány a PDCA-elven alapul

PLAN

a szabályozási területeket fel kell mérni

DO

a szabályozást végre kell hajtani

CHECK

a végrehajtást ellenőrizni kell

ACT

ahol szükséges, ott be kell avatkozni
A kibertér nemzetközi fenyegetettségei egyik hatékony elhárítási formáit jelentik azok a kontrollok, amelyek az ISO 27001 „A” mellékletében szerepelnek.

Az InnoCube ISO 27001 Lead Auditor végzettséggel rendelkező munkatársai vállalják a fennálló információbiztonsági környezet felmérését, auditálását, gap-analízis végrehajtását, illetve segítség nyújtását a hiányosságok kiküszöbölésére, valamint a vállalat felkészítését az audit sikeres teljesítésére.

Segítségre van szükséged?

Külsős szakértőként menedzseljük az információbiztonsággal kapcsolatos kockázatokat, és biztosítjuk az informatikai folyamatok hatékony működését. Fordulj hozzánk bizalommal!
Ajánlatkérés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram